![]() ![]() |
![]() |
NÁVRAT NA VSTUP DO NOVOMĚSTSKÉHO KURÝRA. |
V NOVÉM MĚSTĚ NAD METUJÍ PROBĚHLY VE DNECH 12-14.9.2025 "DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ" Vloženo 12.09.2025, 13.09.2025 ![]() V PÁTEK VEČER VYSTOUPIL ORCHESTR "FACTORIAL ORCHESTRA" Z HRADCE KRÁLOVÉ Podívejte se na několik fotografií. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A NYNÍ SE POSUŇME NA SOBOTU 13. ZÁŘÍ DOPOLEDNE - PŘICHÁZÍ JAN ČERNČICKÝ Z KÁCOVA![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komentář Novoměstského kurýra: Tentokrát akce "Dny evropského dědictví" probíhá ve třech dnech. Takže fotek je hodně a to jsem neabsolvoval zdaleka všechno - napříklád akci na zámku a zahájení filmového festivalu. Jistě se najde dost jiných zpravodajů. Ono to naše milé městečko je opravdu "paráda". Co říkáte? Pokud jde o mě, tak se mi to tady, pokud jde o podobné akce, docela líbí. Jen tak dál. Jindřich Buchal. |